🔸на 100грам - 78.1 ккал🔸Б / Ж / У - 9.18 / 1.5 / 6.68🔸
Складові:
4 шт. яєчного білка
2-3 ст. л. какао
2 ст. молока знежиреного
Сік лимона 2 ст. л.
30 г желатину
приготування:
1. Білки збити в густу піну, акуратно влити сік лимона. Желатин 20 г попередньо замочити на годину у воді, розігріти і злегка остудити, потім дуже акуратно, тоненькою цівкою влити в білки, одночасно збиваючи.
2. Зварити какао і прокип'ятити хвилин 5, щоб воно злегка загусло. Желатин 10 г попередньо замочити на годину у воді, розігріти і влити в какао.
3. Частина какао виливаємо в форму, даємо злегка «взятися» в холодильнику, потім викладаємо на нього шар білків, відправляємо в холодильник хвилин на 15, потім злегка підігріваємо какао що залишився і заливаємо останній шар. Відправляємо в холодильник на годину-півтори. Перед подачею готовий десерт перевертаємо догори дном.
Смачного!
